tirsdag 22. mai 2012

Sånn gikk det!



Gikk på et skjær rett nord om Bulandet ved Florø igår ettermiddag. Båten sprang mye lekk. Klarte å kjøre den opp i en "kilesprekk" på en holme. Fikk sendt Mayday og har fått fantastisk hjelp av redningsselskapet og gutta på RS Erik Bye. De klarte å holde båten flytende med kraftige lensepumper og båten er heist opp på Ankerløkken Verft.

Gårdsdagen startet i Bergen og endte i Florø. Vurderte å ta natta da jeg hadde en stopp i Bulandet, men ville ta den inn til Florø. En feil vurdering! I Florø intet hotellrom så jeg har sovet her på redningsskøyta. Er uten mobil så om det er noen beskjeder send epost til knutkrist@gmail.com . Takk til dere som har fulgt meg på turen og oppmuntret.

2 kommentarer:

  1. Den var skikkelig lei, Knut!! Godt det gikk bra med deg, men synd du ikke får fullført turen din etter planen... Krysser fingrene for at reparasjon kan utføres og turen gjenopptas snarest! Heier på deg kaptein Knut:)

    SvarSlett
  2. Dette var kjempetrist, men slike ting stopper aldri en så sterk og erfaren viking som deg;)Takk og pris at både du og båten din er reddet da...
    Seref

    SvarSlett

Har hatt litt problemer med kommentarer.... gi meg gjerne et tips om dere ikke får lagt inn kommentarer.